"But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not." (Al-Baqarah 2:216)

V.V.I.P

Translate

Friday, August 3, 2012

JJCM : Village View, Bangi









Actually ni gambar-gambar lama.  Sajer upload teringin nak buat blog Jalan-jalan Cari Makan.  Manalah tahu ada yang tercari-cari tempat makan.

Dulu, aku ngan bebudak rumah aku suka bebonar pegi makan kat Village View yang terletak di Bangi ni.  Masa tu aku stay kat Putrajaya, jadi memang selalu pegi makan kat Bangi.  Putrajaya cuma ada Taman Warisan jerlah tempat makan yang best.

Banyak perkara yang aku boleh bagi bintang untuk kedai ni, antaranya:

1- Harga
2- Decoration (memang cantik)
3- Parking yang luas
4- Pelbagai jenis makanan (Masakan panas, barat, sate, makanan laut)
5- Tauke kedai ni orang Kelantan, begitu jugak dengan pekerja-pekerjanya.  So, aku punya ramai adik angkat kat sini.  Senang nak adjust2 makanan suh cepat hidang.







2 comments:

  1. senang gak nak cri tomyam merah masak ala2 thailand

    ReplyDelete